Ventilationsanlæg til idrætshaller, haller, lagre, m.fl.

Ventilationsanlæg til idrætshaller, lagre, værksteder m.fl.

I store haller og lagrer, som for eksempel idrætshaller, sportshaller, store lagre og værksteder med store volumer, kan det være en rigtig god ide at opvarme med et ventilationsanlæg – et såkaldt ”opvarmningsanlæg”.

Man blæser oftest ind med en lufttemperatur på ca. 35 °C. I perioder med meget lav belastning, hvor idrætshallen eller lageret ikke benyttes tilfører man relativt små mængder friskluft, for at spare på varmen, ved at recirkulere mellem 50 og 90 % af luften direkte tilbage i idrætshallen eller på værkstedet.

På værksteder, hvor døre og porte ofte åbnes, og hvor traditionelle radiatorer og konvektorer ikke kan følge med, kan man med fordel benytte opvarmningsanlæg, eventuelt kombineret med varmetæpper ved porte.

Har I svært ved at holde varmen når det er koldt uden for? – Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om jeres situation. Vi tilbyder naturligvis også at give et uforpligtende tilbud på en løsning! Vi har stor erfaring med opvarmning af idrætshaller og store værksteder.

Vi tilbyder også ventilationsanlæg til boligforeninger, skoler og til erhvervslivet i det hele taget.

Ventilationsanlæg til idrætshaller, haller, lagre, m.fl.

Ventilationsanlæg til idrætshaller

Toste Lund
Ventilations- og energiingeniør

+45 2255 5017 (mobil)
dtl@pacco.dk (e-mail)

Kontakt