Ventilationsanlæg til erhvervslivet

Ventilationsanlæg til erhvervslivet

I erhvervslivet er man ofte meget fokuseret på effektiviteten, af det arbejde der udføres, og de ressourcer man benytter. Nogen har måske endda implementeret forskellige former for ledelsesstrategier som LEAN o.l. for at optimere processerne og minimere spild.

I PACCO A/S kan vi også minimere spild!

Ved at fokusere på indeklimaet kan man også effektivisere og få mere ud af ressourcerne – de menneskelige ressourcer. Hvis temperaturerne, ventilationen og lysforholdene optimeres, så så mange som muligt føler sig godt tilpas, kan man få lavet op til 10-15 % flere arbejdsopgaver på den samme tid. – Fordi medarbejderne har det godt.

Vi har stor erfaring med ventilationsanlæg til erhvervslivet.

Vi tilbyder vi at komme ud og vurdere indeklimaet med henblik på luftskifte og temperatur. Vi giver uforpligtende løsningsforslag på ventilationsanlæg og køleanlæg, for den rette kontrol af indeklimaet på kontorer, i produktionen, på laget og alle andre steder i erhvervslivet. Hertil kommer, at ved at styre ventilationen, så den passer til situationen ”her og nu” med behovsstyret ventilation, er der ligeledes penge at spare. Udover erhvervslivet, hjælper vi også haller, boligforeninger, skoler, m.fl.

Har din virksomhed ingen eller dårlig ventilation, kan vi helt sikkert hjælpe. Kontakt os, og vi kan aftale et møde hos jer.

Ventilationsanlæg til erhvervslivet

Ventilationsanlæg til erhvervslivet

Toste Lund
Ventilations- og energiingeniør

+45 2255 5017 (mobil)
dtl@pacco.dk (e-mail)

Kontakt