Ved du hvad god ventilation kan gøre for dig?

Ventilation

Hvad enten du søger en simpel eller kompleks løsning på små og store opgaver på ventilation, løser vi opgaven med vores samarbejdspartnere.

I vores ventilationsafdeling løser vi langt de fleste opgaver – herunder en række eksempler:

I forbindelse med løsning af ventilationsopgaverne er der en længere række af håndværk der kommer sideløbende, som man ligeledes skal tage stilling til.

  • Elektriker – Ethvert mekanisk anlæg og aggregat kræver naturligvis strøm. Vi står gerne for at udføre de nødvendige elektriske installationer.
  • VVS – I de fleste tilfælde skal ventilationsaggregatet forsynes med en vandvarmeflade der forsynes fra centralvarmeanlægget i bygningen. Denne sammenkobling skal udføres af en vvs’er. En opgave vi gerne står for.
  • Automatik – Når man installerer et ventilationsanlæg, er der en form for automatik, der er mere eller mindre kompleks. I større opgaver med mere komplekse krav end dem vi klarer internt, står vi gerne for kontakten til en CTS entreprenør.

Der stilles i dag store krav til vores bygninger, som skal være tætte for at minimere varmetabet. Lukket bygninger kræver ventilation døgnet rundt, i stuen, på badeværelset, i kælderen, etc. God ventilation, evt. suppleret med en varmepumpe, sørger for det rette indeklima og en renere luft, da f.eks. mængden af støv reduceres. Dermed opnås et sundt indeklima med en god villa ventilation.

Toste Lund
Ventilations- og energiingeniør

+45 2255 5017 (mobil)
dtl@pacco.dk (e-mail)

Brian Bjarke Jensen
Projektchef

+45 2255 5025 (mobil)
bbj@pacco.dk (e-mail)

Kontakt