Ved du hvad en serviceaftale kan gøre for dig?

Serviceaftale

PACCO er full service leverandør af køle-, klima- og ventilations løsninger. Hos os er service en mærkesag. Derfor tilbyder vi alle vores kunder en skræddersyet serviceaftale.

En serviceaftale hos PACCO handler først og fremmest om tryghed. Du skal som kunde kunne vide dig sikker på, at dit anlæg altid fungerer på bedst mulige måde. Vi sørger for, at du får dine anlæg efterset, vedligeholdt, målt, justeret og afrapporteret med de aftalte mellemrum, der passer til jeres behov.

Få mere ud af din investering 

Et klima- og ventilationsanlæg er en dyr investering. Men hvis det ikke kører optimalt, kan det blive endnu dyrere. Med en serviceaftale er du sikker på, at dit anlæg altid kører som det skal – og yder optimalt til lavest mulige drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Serviceaftalen tilpasses dit behov

Serviceaftaler udarbejdes altid specifikt på baggrund af din situation og de behov, I har i din virksomhed. Du kan f.eks. få en totalaftale, hvor alt er inklusiv eller en aftale, hvor vi kun sørger for de lovpligtige eftersyn.

Overhold love og regler

Som operatør eller ejer af et anlæg er du forpligtet til at efterleve en lang række love og regler. Det kan let blive en jungle, hvis du forsøger at finde rundt i lovgivningen på egen hånd. Men vi kan guide dig igennem. Vores teknikere bliver løbende efteruddannet, så vores rådgivning og service altid følger de gældende love og regler.

Fast udgift og gennemsigtighed

Service skal ikke være teknisk og indviklet for dig – og pludselig koste en masse penge. Med en totalaftale ligger din serviceudgift fast. Vælger du en forebyggende serviceaftale med fastlagte eftersyn og vedligeholdelse, kan fejl og ukontrollerede nedbrud forebygges. Efter hvert eftersyn får du en grundig orientering om, hvad der er gennemgået under eftersynet - fejl, mangler og hvad der med fordel kan udskiftes og evt. energioptimeres

Med en serviceaftale får du

  • Tryghed og vished om at dit anlæg altid fungerer på bedst mulig måde
  • Lovpligtige eftersyn af køle- og ventilationsanlæg efter gældende lovgivning
  • Forebyggende vedligeholdelse og periodiske eftersyn af anlægget
  • Driftssikkerhed
  • Tilkald og reparation
  • Totalaftale med det fulde ansvar for dit anlægs vedligehold
  • Døgnvagt, altså 24 timer i døgnet, 365 dage om året - hvis uheldet er ude

Køleanlæg

Jesper Rise
Afdelingschef

+45 2255 5011 (mobil)
jri@pacco.dk (e-mail)

Ventilation

Brian Randskov
Servicechef & Energivejleder

+45 2255 5022 (mobil)
bfr@pacco.dk (e-mail)

Kontakt