PACCO A/S har gennemført generationsskifte

 • Udgivet d. 16. september 2022

PACCO A/S har gennemført generationsskifte

Ny administrerende direktør

PACCO A/S har altid stået for kvalitet til tiden. ”Det bliver ikke lavet om”, siger den nye direktør, som tilføjer, at han forventer at kunne tilføre den stolte og traditionsbundne virksomhed ny energi og
målsætninger.

Christoffer Black-Petersen er den 1. september tiltrådt som ny administrerende direktør i PACCO A/S

Christoffer Blach-Petersen, 34 år, overtog fra 1. september posten som Administrerende Direktør i PACCO A/S. Christoffer kommer fra en stilling som officer i hæren, hvor han gennem 13 år har arbejdet med at opbygge, træne og udvikle operative enheder. Christoffer har erfaring med ledelse, uddannelse og projektstyring.

Ud over en stærk ledelsesbaggrund og en solid erfaring fra Forsvaret har Christoffer særligt fokus på at arbejde serviceorienteret med kunder og opgaver. ”Jeg glæder mig til at komme tæt på eksisterende og potentielle kunder i PACCO A/S og til at øge tilgangen af opgaver. PACCO A/S er en meget spændende virksomhed, som bygger på ordentlighed, godt håndværk samt energirigtige løsninger af høj kvalitet. Det er et perfekt fundament til at sikre virksomheden i et udfordrende marked. Samtidig oplever jeg, her efter mine første to uger, at være taget rigtig godt imod som ny leder - og glæder mig til fortsat at lære virksomhedens dygtige medarbejdere nærmere at kende.”

 

Overdragelse af roret

Som afslutning på et generationsskifte i PACCO, har Marianne Friis, efter mere end 31 år i PACCO, nu overdraget roret og rollen som administrerende direktør til Christoffer Black-Petersen.

Tidligere Administrerende Direktør Marianne Friis vil frem til ultimo november stadig være tilknyttet PACCO A/S.

Marianne startede i PACCO for mere end 31 år siden, og tiltrædelsen af Christoffer er afslutningen på et generationsskifte i PACCO A/S. ”Det er vigtigt for mig, at virksomheden er sikret ind i fremtiden. Derfor har vi nu taget hul på et nyt kapitel, hvor jeg overdrager roret til Christoffer og i en overgangsperiode bidrager med min viden og erfaring. ”

Næste skridt – energioptimering for flere
Bestyrelsesformand Johan Blach Petersen: ”Gennemførelsen af generationsskiftet er planlagt over de sidste mange måneder, og én af de vigtigste opgaver for Christoffer bliver at øge virksomhedens top- og bundlinje gennem en målrettet indsats. Det skal ske ved at udbygge de gode relationer, vi har i dag og ved at få andel i den vækst, der også er kommet til Sjælland. PACCO A/S har indtil nu kun leveret til virksomheder og det offentlige. Næste skridt er at levere energioptimering for både private, virksomheder og det offentlige. Det drejer sig indledningsvis om det øgede behov for at sikre sig den bedste varmekilde, og her vil vi fremadrettet levere og montere varmepumper.”

Nye medarbejdere

Det er med stor fornøjelse, at vi - udover vores nye administrative direktør, Christoffer Black-Petersen, her i midten - også kan præsentere yderligere to nye kollegaer i Team PACCO.

Ny IT & Servicekoordinator i Team Administration, Vibeke Jørgensen, vil med sin brede erfaring fra større virksomheder, hvor områder som drift, effektivitet og struktur er essentielle, bidrage til en stærk virksomhedsadministration.

Ny Servicechef i Team KØL, Anders Bager, vil med sin stærke tekniske baggrund og solide erfaring med mere end 34 år i branchen være med til at styrke hele teamet.

Tag godt imod dem!

Læs videre

Forstærkninger til PACCO

 • Udgivet d. 27. august 2022

Det er med stor fornøjelse at vi kan byde vores nye medarbejder Michael Haack velkommen i PACCO.

Michael er uddannet VVS montør og energispecialist, med flere års erfaring indenfor varmepumper til blandt andet private blandt.

Michael skal være med til at bygge vores Team Energi op – en underafdeling til vores velkørende køleafdeling – der skal sælge varmepumper til private. På sigt er det tanken at vi skal imødekomme energiomstillingen på det private marked med flere spændende tiltag.

I den først tid skal Michael lære PACCO lidt at kende og vil derfor køre med ud på opgaver i både Ventilations- og Køleafdelingen, så tag godt imod ham, når i møder ham derude.

Velkommen til Michael!

Læs videre

PACCO A/S står overfor et generationsskifte

 • Udgivet d. 22. juni 2022

Adm. Direktør Marianne Friis og Partner CIO Henrik Hyttel Eriksen har valgt pr. 1. august 2022 at give stafetten videre og solgt deres andele af virksomheden.

De to øvrige partnere i PACCO, ventilations- og energiingeniør Toste Lund Hoffman og servicechef Brian Falk Randskov, beholder dog deres partnerskaber og roller i virksomheden uændret. Ligesom PACCOS øvrige medarbejderstab fortsætter deres ansættelsesforhold som hidtil – upåvirket af generationsskiftet.

Ny ejer af aktiemajoriteten i PACCO er Blach Invest ApS v/Johan Blach Petersen.  Johan Blach Petersen står i forvejen bag en lang række virksomheder, heriblandt den jyske el-installations-virksomhed TeknikGruppen, og har stor erfaring med at overtage, drive, videreudvikle og få virksomheder til at blomstre.

Mens Henrik Hyttel Eriksen efter 1. august kun vil være tilknyttet PACCO midlertidigt og på konsulentbasis, fortsætter Marianne Friis sit virke i en overgangsperiode frem til 1. november, dog kun på deltid.

Til den tid har Marianne også været i virksomheden i næsten 31 år, og på sin nuværende post i næsten 15 år.

Med generationsskiftet afslutter Marianne Friis dermed et langt kapitel af gode, udfordrende, sjove, arbejdsomme, udviklende og interessante år i PACCOs mere end 40årige historie og ser frem til at åbne et nyt kapitel i sit eget liv, hvor hun især glæder sig til få mere tid til børnebørn, hunde, havearbejde og lange gåture.

Læs videre

Høns, grise eller får?

 • Udgivet d. 18. januar 2022

Da jeg i folkeskolen begyndte at regne med enheder i matematik og glemte at fortælle enheden, blev det ofte returneret med en ”høns, grise eller får?” kommentar af læreren.

Og det er egentlig en meget let måde, hvorpå man kan kontrollere, om man har regnet rigtigt – eller i hvert fald, om man er på rette vej.

Men hvorfor starte et indlæg på vores hjemmeside om, hvad jeg har fået som børnelærdom?

Jeg vil starte et helt andet sted.

I PACCO A/S har vi rigtig mange dejlige kunder, der kan spredes ud på stort set alle typer, fra private varmepumper til de helt store ventilations- og kølecentraler. Meget ofte udarbejder vi vores tilbud på baggrund af et veludført udbudsmateriale, hvor alle entreprenørerne har det samme at gå ud fra. Det er simpelthen beskrevet ned til mindste detalje. (mere…)

Læs videre

Eliteleverandør til det offentlige 2021

 • Udgivet d. 29. juli 2021


PACCO A/S
var blandt de 1% største leverandører til den offentlige
sektor i 2020. Med en samlet fakturasum til det
offentlige på 11.460.024 kr. har de placeret sig i den
absolutte elite af leverandører; en præstation, der
påkalder sig al ære og respekt.

 

Læs videre

Krake – Bofællesskab

 • Udgivet d. 10. september 2020

Nu skal vi i gang med en rigtig spændende opgave på en nedlagt skole i Alerslev – Lejre Kommune. For Jakon A/S, der er totalentreprenør, skal vi lave ventilationsanlæg i 17 af de 27 nye lejligheder der er ved at blive etableret i to af de eksisterende skolebygninger og en ny opført mellembygning.

Ventilationen er designet med størst mulig respekt for de eksisterende bygninger og den fremtidige brug.

Læs mere om Jakon A/S på adressen: https://jakon.dk/

Det er Almenr der står for byggeriet og salget af de enkelte boliger. Det kan du læse mere om hjemmesiden:  https://almenr.dk/krake

Billede fra https://almenr.dk/krake

Læs videre

Nordic Harvest – Vertical Farming

 • Udgivet d. 4. september 2020

Vi er rigtig glade for nu at kunne offentliggøre denne sag – vi har været i gang i nogen måneder allerede.

I samarbejde med Store-Hedebyg Entreprise A/S som hovedentreprenør, Rambøll A/S som rådgiver og en række andre underentreprenører, er vi i færd med at gøre klar til Nordic Harvest og deres vertikale farm. Her skal de producere lækre friske urter og grønsager af alverdens slags.

Vi har i den forbindelse leveret store ventilationsanlæg til produktionshallen og til administrationen. Derudover har vi leveret flere køleanlæg til forskellige kølerum, som er koblet på bygningernes fjernkølesystem. Til trods for de store produktionshaller som Nordic Harvest indretter sig i, har vi været presset på pladsen og har måtte være kreative for at få plads til de store kanaler og luftmængder.

I disse dage er vi i færd med at få aggregaterne placereret i teknikrummene, og inden for et par måneder skal vi være færdige med alle installationerne, og Nordic Harvest starter deres produktion op.

 

Læs meget mere om hvad og hvem Nordic Harvest er på deres hjemmeside:
http://nordicharvest.com

Læs mere om Store-Hedebyg Entrepris A/S på:
https://she-as.dk

Læs videre

PACCO A/S er blevet kåret som eliteleverandør til det offentlige

 • Udgivet d. 28. maj 2020

Tillykke! PACCO A/S er blevet kåret som eliteleverandør, fordi I var blandt de største leverandører til det offentlige i jeres branche i 2019. 

Vi er glade for at kunne fortælle, at ud af samtlige danske virksomheder, der fakturerede til den offentlige sektor i 2019, er PACCO A/S nu blevet kåret som eliteleverandør 2020.

Venlig hilsen

Kristine Andersen og Mads Bak

 

Læs videre

I PACCO tager vi Corona, Covid-19 pandemien meget alvorligt.

 • Udgivet d. 16. marts 2020

Så for at vi fortsat kan yde jer den service, der er nødvendig, så I kan opretholde jeres drift, vil vi bede jer hjælpe os med at passe på vores medarbejdere når de kommer til jer.

For at beskytte vores medarbejdere og jer bedst muligt mod potentiel smitte er vores medarbejdere blevet bedt om, at efterleve myndighedernes anbefalinger og vores interne forholdsregler, så:

Alle medarbejdere skal derfor,

 • telefonisk kontakte relevant kontaktperson ved ankomst og benytte den hos jer direkte og nærmeste vej til arbejdsstedet
 • benyt telefonen ved kommunikation, og så vidt muligt undgå fysisk kontakt
 • ved kontakt holdes en passende afstand, min. 1,5 m til andre
 • anvende håndsprit inden de går ind
 • anvende handsker og maske hvor det er et krav eller ønske,
 • efterleve jeres særlige krav og ønsker
 • anvende håndsprit når de er tilbage i bilen

Vi følger situationen tæt, og vi efterlever og tilpasser os løbende myndighedernes anbefalinger, så vi sammen kan holde hjulene i gang i Danmark.

Hvis I mener, faste aftaler eller igangsatte opgaver bør aflyses, bedes I venligst give os besked så hurtigt som muligt. Omvendt har I opgaver, hvor det kan være en fordel for jer, vi kan gå i gang nu, så kontakt os. Har I spørgsmål til ovenstående, er I altid velkommen til at kontakte os!

PACCO ønsker I alle kommer godt igennem den svære tid.

Læs videre