Elektriker med lyst til at arbejde med automatik og IoT

PACCO har brug for en ny elektriker med lyst til at arbejde med automatik og IoT, er det dig?

 • Er du elektriker eller automatiktekniker med nogen erfaring, og kan du lide selvstændighed og at se kunderne i øjnene?
 • Og kunne du tænke dig en hverdag på farten med frihed og alsidige opgaver som en del af et stærkt ventilationsteam og fællesskab?

Bliv en del af en succesfuld virksomhed i vækst
Vi løser opgaver inden for køleteknik, varmepumper, ventilation og energioptimering. Herudover er vi eneforhandler af en række kvalitetsprodukter, der er blandt verdens bedste. Med base i Roskilde har vi opgaver på hele Sjælland, hvor vores dygtige teknikere og montører udfører arbejde af høj kvalitet for både private og offentlige kunder. Læs mere om os på www.pacco.dk.

Brug din erfaring hos kunderne
Som elektriker får du ansvar for en kundegruppe, som du servicerer og hjælper, så de får løst deres problemer og oplever en god service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • Udfører service og fejlfinding på ventilationsanlæg m.m.
 • Har fokus på energirigtige løsninger og energioptimering af vores kunders anlæg
 • Vil være med til at udvikle IoT løsninger til vores kunder
 • Står for indregulering af større ventilationsanlæg

Som elektriker i PACCO’s ventilationsafdeling, får du ansvar for fejlfinding på kundernes anlæg så de får løst deres problemer og oplever en god service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

Fokus på din udvikling
Vi sørger selvfølgelig for, at du føler dig velkommen, og vi oplærer dig ventilation og i brugen af vores digitale system, som både vi og vores kunder er glade for. Og så får du en hverdag i en virksomhed, der er anderledes end andre i branchen. Vi har nemlig en unik kultur med fokus på arbejdsglæde i hverdagen, og vi giver plads til den enkelte og dig, så du kan udleve dit potentiale og få succes i dit arbejde. Vi tilbyder efteruddannelse, sundhedsforsikring og pensionsordning samt firmabil på gule plader.

Et godt team med forskellige baggrunde
Du bliver en del af et teknikerteam, der består af 14 kollegaer. Alle dine nye kollegaer er erfarne og uddannede, og vi råder både over ingeniører med speciale i køl, ventilation og energioptimering samt specialuddannede og certificerede teknikere og kølemontører. Vi holder os desuden hele tiden ajour med den nyeste viden og teknologi.

Elektriker med veludviklet service gen

 • Du har måske mindre indsigt i ventilationsanlæg
 • Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med tekniske anlæg
 • Du behersker IT, da al rapportering og planlægning foregår elektronisk
 • Du er en god kollega, og du trives med daglig kundekontakt samt at give kunderne en god serviceoplevelse.
 • Du er loyal, troværdig og overholder altid dine aftaler.

Lyder det som noget for dig?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Brian Randskov på 22 55 50 22 eller bfr@pacco.dk. Du kan også kontakte direktør Marianne Friis på mf@pacco.dk eller +45 22 55 50 15. Vi behandler ansøgninger løbende, så send den hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.