Det siger vores kunder om os

Vi har gennem flere år haft et rigtig godt samarbejde med PACCO som leverandør til større og mindre projekter indenfor køl og ventilation. For os er det altid vigtigt at have en god leverandør som overholder aftaler, er pålidelig, afleverer en god dokumentation og samtidig har en konkurrencedygtig pris. Vi sætter også stor pris på, at vi altid kan få et godt råd med på vejen hvad enten der er tale om service, energioptimering eller projekter.

Thomas Ehmann Nielsen, projektkoordinater/maskinmester PFA Ejendomme


PACCO er med til at sikre et godt indeklima lige fra produktionslokaler til laboratorium og i administrationsbygningen.

Niels Juul-Olsen, DANALIM


Vi har arbejdet sammen med PACCO i mange år. De er professionelle, melder deres ankomst, holder os ajour om anlæggenes tilstand og rydder pænt op efter sig.

Thomas Jönsson, ejendomsforvalter, ATP Ejendomme


PACCO er til at stole på – leverer altid indenfor aftaler og orienterer altid om forbedringsmuligheder. PACCO står altid for en god dialog og en højst professionel service.

Christian Pejstrup, Datacenter Manager - ATOS IT Solutions and Services A/S


PACCO skal have stor ros for deres måde at håndtere akutte tilkald på - både teknikere og personalet, man får fat i, når man ringer, og når der er problemer med varmepumperne i vores institutioner.

Carsten Olesen - Teknik- og Miljø, Københavns Kommune


Vi har altid en god og professionel dialog med PACCO når vi skal finde energisparende løsninger på vores installationer.

John Schultz, Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune


Vi arbejder sammen med PACCO for at have en professionel samarbejdspartner.

Hans-Jørgen Jørgensen, Driftchef, Teknik og Miljø, Stevns Kommune


PACCO er med til at sikre et godt indeklima lige fra produktionslokaler til laboratorium og i administrationsbygningen. God service og hurtig udrykning på akutsager er vigtige parametre, som PACCO løser perfekt.

Niels Juul-Olsen, DANALIM


PACCO er vores fortrukne firma til servicering af eget køle- og ventilationsanlæg. God serviceaftale med skemalagte vedligeholdelser. Vores faste repræsentant fra Pacco fører en god og åben dialog omkring mulighederne for ændringer, tilkøb, justeringer og opdatering på vores eksisterende anlæg. PACCOs servicefolk og teknikere er pålidelige, ærlige og udadvendte personer, som gør, at man føler sig tryg - opgaverne afsluttes altid med en opfølgende samtale med status på dagens arbejder.

Nicklas Linde - Kullegaard Arkitekter AS


Vi oplevede en fantastisk fleksibilitet fra PACCO og deres montør – og vi kunne nærmest ikke se, de havde været her – selvom de installerede et helt nyt klimaanlæg.

Jette Stæhr - Telehuset