PACCO søger dygtig køleteknisk salgsingeniør – til tiltrædelse snarest muligt

PACCO søger erfaren VVS-beregner til køleafdeling

 Er du en kompetent kalkulator og brænder du for beregninger af VVS- og køleanlæg - og for at fordybe dig i komplekst udbudsmateriale?

 Er du vaks til at vurdere og ferm til at finde optimale løsninger, så mængder og længder går op i en højere enhed med budgetter, behov og betingelser?

 Kan du mønstre præcision og nå i mål til tiden med humøret i behold, selv med flere bolde i luften?

 Er du på udkig efter et udfordrende job, hvor samarbejdsevne og stærk selvstændighed modsvares af en høj grad af frihed under ansvar?

Kan du svare ja til ovenstående? - Så er du måske lige præcis den dygtige og erfarne VVS-beregner, vi søger:

 • Du er uddannet vvs-installatør, køletekniker, maskinmester, ingeniør eller lign. og har min. 3-4 års erhvervserfaring. Er du autoriseret VVS’er er det et ekstra plus, men ikke et must
 • Du har solid erfaring med VVS-beregning og udarbejdelse af tilbud - gerne i forhold køletekniske løsninger
 • Du er vant til at arbejde selvstændigt med projektering af tekniske installationer
 • Du har erfaring med at kalkulere og beregne projekter og udbud – og evner begge dele med største præcision og til aftalt tid
 • Du har gode IT kundskaber og kan begå dig på dansk, og med fordel også på engelsk
 • Du trives både med kontorarbejde, kundekontakt og i tæt tværfagligt samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere
 • Du har en struktureret, grundig og analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver
 • Du kan tænke ud af boksen og har blik for både detaljer og helhed
 • Du har en positiv og konstruktiv tilgang til samarbejde og er en god kollega og sparringspartner
 • Du har engagement og lyst til at lære nyt

Kan du stadig genkende dig selv? – Så læs endelig videre!

Hvad indebærer dagligdagen som VVS-beregner hos PACCO?

Vælger du os og vi dig, bliver dit primære ansvar at sikre hurtige og præcise tilbudsberegninger på de mange forskelligartede projekter, vi byder ind på og udfører for kunder over hele Sjælland og på øerne.

Det vigtigste for os er, at vi leverer nøjagtig de projekter vores kunder efterspørger. Dine kalkulationer vil være afgørende for, at vi lykkes.

 • En betydelig rolle og en bred kontaktflade

Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du spiller en betydelig rolle og får en bred kontaktflade i tæt dialog og samarbejde med både kolleger, leverandører og kunder.

I løbet af en almindelig arbejdsuge bruger du typisk din tid og dine talenter på aktiviteter som følgende: Du deltager i licitationer, formøder og besigtigelser hos kunder, hvor du også udfører opmålinger på køleanlæg, varmepumpe- og rørinstallationer. Du bidrager til nye og igangværende projekter med beregninger, sparring og tekniske support over for kollegaer og deltager i projektoverleveringer. Du indhenter tilbud fra underleverandører og – entreprenører. Du beregner og udarbejder tilbud på både VVS-opgaver, energiscreeninger og IoT-løsninger og følger op på afgivne tilbud. - Og fredage byder vi fast på uformel fælles morgenmad med dine kollegaer på kontoret.

 • Et stærkt team

Du bliver en del af et stærkt team med erfarne, veluddannede og imødekommende kollegaer. Vi holder os ajour med den nyeste viden og teknologi, og du kan se frem til tværfaglige samarbejder med vores række af engagerede interne fageksperter, der har specialiseret sig i køl, ventilation og energioptimering og med vores specialuddannede og certificerede teknikere og montører.

 • Fokus på udvikling og arbejdsglæde

Som dine nye kolleger sørger vi selvfølgelig for, at du føler dig velkommen, og oplærer dig i vores digitale systemer, som både vi og vores kunder er glade for. Du træder ind i en unik virksomhedskultur med fokus på arbejdsglæde i hverdagen og plads til den enkelte og til dig, så du kan udleve dit potentiale og få succes i dit arbejde. Du får løn efter kvalifikationer og vil blive tilbudt sundhedsforsikring og pensionsordning samt løbende kompetenceudvikling.

Kan du se dig selv som PACCOs nye VVS-beregner?

Så tøv ikke med at sende din ansøgning, vedhæftet CV og relevante certifikater til job@pacco.dk. Skriv venligst ”VVS-beregner” i emnefeltet.

Vi indkalder til samtaler løbende og ansøgninger vil blive behandlet i fortrolighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte afdelingschef i Køl Jesper Rise på mail jri@pacco.dk eller på mobil (+45) 2255 5011. Du kan også kontakte adm. direktør Marianne Friis på mf@pacco.dk eller mobil (+45) 2255 5015.

Vi ser frem til at høre fra dig!

--------------------------------------------------

Om PACCO - en virksomhed i vækst

PACCO har mere end 40 års erfaring i løsninger til godt indeklima. Vi er en økonomisk sund virksomhed, som i dag beskæftiger ca. 30 medarbejdere med særlig ekspertise i at løse opgaver indenfor køleteknik, ventilation, varmepumper og energioptimering. Som supplement til vores serviceaftaler tilbyder vi også energiscreeninger og IoT-løsninger, og er herudover eneforhandler af en række kvalitetsprodukter, der er blandt verdens bedste.

Med base i Roskilde har vi opgaver på hele Sjælland samt øerne, hvor vores dygtige teknikere og montører udfører arbejde af høj kvalitet for både private og offentlige kunder.

Vores tilfredse kunder, hvoraf flere har været faste kunder gennem mange år, tæller både store og små erhvervsvirksomheder, kommuner og boligselskaber.

Uanset en given opgaves kompleksitet, gør vi en dyd ud af være en kompetent og kvalificeret sparrings- og samarbejdspartner, og ikke blot leverandør. Læs mere om os på www.pacco.dk