PACCO søger en dygtig overmontør til køleafdeling

PACCO søger en dygtig overmontør til køleafdeling

Drømmer du om en afvekslende dagligdag med en høj grad af frihed under ansvar og en bred kontaktflade?

Til vores køleafdeling søger vi lige nu en fagligt dygtig overmontør med god teknisk forståelse og ønsker om en hverdag med ledelsesansvar og spændende projekter. I stillingen indgår både serviceopgaver, projekter, daglig ledelse og opsøgende salg af anlægs- og serviceopgaver.

 Vi er særligt på udkig efter en god kollega, der kan genkende sig selv i følgende:

  • Du er uddannet køletekniker eller lignende og har som minimum et kølemontørcertifikat type D
  • Du har solid køleteknisk erhvervserfaring som køletekniker, serviceleder eller overmontør. Herunder flere års erfaring med montage, eftersyn og servicering af kommercielle og industrielle køleanlæg
  • Du har et gyldigt kørekort
  • Du er god til at begå dig på dansk, både på skrift og i tale, og med fordel også på engelsk
  • Du trives både med kontorarbejde, kundekontakt og i tæt tværfagligt samarbejde med kollegaer, medarbejdere og samarbejdspartnere
  • Du har øje for helheder og blik for detaljer
  • Du er praktisk anlagt og administrativ stærk og har en struktureret og grundig tilgang til dine arbejdsopgaver og ansvarsområder
  • Du har flair for salg og både lyst og engagement til at udvikle vores kundeportefølje inden for køleområdet
  • Du er samarbejdende og har talent for at motivere, rådgive og instruere andre
  • Du har overblik, gåpåmod og evner at holde mange bolde i luften

Kan du genkende dig selv? - Så læs videre og bliv klogere på, hvad du kan se frem til, hvis vi ansætter dig.

En dagligdag med stor afveksling – og stort ansvar

Som overmontør står du for selve planlægningen af dagligdagsopgaver i køleafdelingen, herunder indkøb af materialer og uddelegering af de forskellige arbejdsopgaver på større og mindre projekter. Du er den, der skaber og holder overblikket. Det er dig, der sammensætter det mest optimale hold og dig, der fra start til slut har styr på, præcis hvilke medarbejdere, der skal udføre hvad, hvor og hvornår. Du kører også selv rundt til kunderne, hvor du følger med i arbejdets fremdrift, instruerer og rådgiver medarbejderne i aktuelle problemstillinger – og indimellem selv giver en praktisk hånd med. Du indgår desuden i et tæt samarbejde med bl.a. vores service- og projektledere, hvor du bidrager med tekniske afklaringer og sparring i forhold til problemløsninger.

Et stærkt team

Du bliver en del af et stærkt team med erfarne, veluddannede og imødekommende kollegaer. Vi holder os ajour med den nyeste viden og teknologi, og du kan se frem til tværfaglige samarbejder med vores række af engagerede interne fageksperter, der har specialiseret sig i køl, ventilation og energioptimering og med vores specialuddannede og certificerede teknikere og montører.

Fokus på udvikling og arbejdsglæde
Som dine nye kolleger sørger vi selvfølgelig for, at du føler dig velkommen, og oplærer dig i vores digitale systemer, som både vi og vores kunder er glade for. Du træder ind i en unik virksomhedskultur med fokus på arbejdsglæde i hverdagen og plads til den enkelte og til dig, så du kan udleve dit potentiale og få succes i dit arbejde. Du får løn efter kvalifikationer og vil blive tilbudt sundhedsforsikring og pensionsordning samt løbende kompetenceudvikling.

Lyder det som det helt rette job for dig?

Så send hurtigst muligt din ansøgning, vedhæftet CV og relevante certifikater til job@pacco.dk.

Skriv venligst ”Overmontør” i emnefeltet. Vi indkalder til samtaler løbende og ansøgninger vil blive behandlet i fortrolighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte afdelingschef i Køl Jesper Rise på mail jri@pacco.dk eller på mobil (+45) 2255 5011. Du kan også kontakte adm. direktør Marianne Friis på mf@pacco.dk eller mobil (+45) 2255 5015.

Vi ser frem til at høre fra dig!

--------------------------------------------------

Om PACCO - en virksomhed i vækst

PACCO har mere end 40 års erfaring i løsninger til godt indeklima. Vi er en økonomisk sund virksomhed, som i dag beskæftiger ca. 30 medarbejdere med særlig ekspertise i at løse opgaver indenfor køleteknik, ventilation, varmepumper og energioptimering. Som supplement til vores serviceaftaler tilbyder vi også energiscreeninger og IoT-løsninger, og er herudover eneforhandler af en række kvalitetsprodukter, der er blandt verdens bedste.

Med base i Roskilde har vi opgaver på hele Sjælland samt øerne, hvor vores dygtige teknikere og montører udfører arbejde af høj kvalitet for både private og offentlige kunder.

Vores tilfredse kunder, hvoraf flere har været faste kunder gennem mange år, tæller både store og små erhvervsvirksomheder, kommuner og boligselskaber.

Uanset en given opgaves kompleksitet, gør vi en dyd ud af være en kompetent og kvalificeret sparrings- og samarbejdspartner, og ikke blot leverandør. Læs mere om os på www.pacco.dk