PACCO søger dygtig køleteknisk salgsingeniør – til tiltrædelse snarest muligt

PACCO søger dygtig køleteknisk salgsingeniør

- til tiltrædelse snarest muligt

Har du et solidt køletekniker-certifikat i bagagen og en stærk sælger i maven?

Kan du både holde hovedet koldt, energiforbruget i balance og kunderne varme i en afvekslende hverdag, hvor der indimellem også må arbejdes med pumperne?

Brænder du lige som os for at finde innovative, (inde-)klimabevidste og økonomisk fornuftige løsninger til kunder i både den offentlige og private sektor?

 Kan du svare ja til ovenstående og er du på udkig efter nyt job? - Så er du måske lige præcis, den vi søger:

 • Du er certificeret køletekniker og har 3-5 års erfaring med dimensionering og beregning af køleanlæg
 • Du har erfaring med - og lyst til - at rådgive ift. tekniske løsninger
 • Du har kendskab til projektering og mod på at lede projekter
 • Du har stærk erfaring med salg af køleanlæg til erhvervskunder, og mod på også at varetage salg af varmepumpesystemer til såvel erhvervs- som privatkunder.
 • Du trives godt med daglig kundekontakt og sætter en ære i altid at levere bedst mulig service.
 • Du har gode forhandlingsevner, som afspejler både teknisk indsigt og kommerciel forståelse
 • Du er samarbejdende og god til at udtrykke dig både på skrift og i tale
 • Du har en proaktiv og positiv tilgang til dine arbejdsopgaver

Kan du stadig genkende dig selv? – Så læs endelige videre!

Hvad indebærer jobbet som køleteknisk salgsingeniør hos PACCO?

Vælger du os og vi dig, bliver dit primære fokus i dagligdagen at tage personligt lederskab i salgsprocesser, der angår køletekniske anlæg, produkter og serviceaftale. Fra første kundekontakt til underskrevet aftale.

Din vigtigste opgave vil være at sørge for, at kundernes ønsker og behov bliver tilgodeset bedst muligt og sikres i tilbud og kontrakter.

 • En afvekslende dagligdag

Fredage byder vi fast på uformel fælles morgenmad med dine kolleger på kontoret. Derudover vil din dagligdag hos PACCO byde på stor afveksling og alsidige opgaver. Herunder at identificere og finde mulige løsninger på kundernes udfordringer, ønsker og behov, rådgive, dimensionere, udarbejde tilbud og forhandle kontrakter. Alt i tæt dialog med de aktuelle kunder og relevante kolleger på tværs af virksomheden, hvor du også vil stå for at sikre overleveringen af vundne projekter til projektorganisationen. Sideløbende forventer vi, at du medvirker proaktivt til at vedligeholde vores eksisterende kundeportefølje og er opsøgende i forhold til salg til potentielle nye kunder.

 • Et stærkt team

Du bliver en del af et stærkt team med erfarne, veluddannede og imødekommende kollegaer. Vi holder os ajour med den nyeste viden og teknologi. Foruden vores dygtige salgs- og serviceledere, der bliver dine tætteste sparringspartnere, kan du se frem til tværfaglige samarbejder med vores øvrige engagerede fageksperter, der har specialiseret sig i køl, ventilation og energioptimering og med vores specialuddannede og certificerede teknikere og kølemontører.

 • Fokus på udvikling og arbejdsglæde

Som dine nye kolleger sørger vi selvfølgelig for, at du føler dig velkommen, og oplærer dig i vores digitale systemer, som både vi og vores kunder er glade for. Du træder ind i en unik virksomhedskultur med fokus på arbejdsglæde i hverdagen, og plads til den enkelte og til dig, så du kan udleve dit potentiale og få succes i dit arbejde. Du får løn efter kvalifikationer og vil blive tilbudt sundhedsforsikring og pensionsordning samt løbende kompetenceudvikling.

Kan du se dig selv, som vores nye salgsingeniør?

Så tøv ikke med at sende din ansøgning, vedhæftet CV og relevante certifikater til job@pacco.dk. Skriv venligst ”Salgsingeniør” i emnefeltet.

Vi indkalder til samtaler løbende og ansøgninger vil blive behandlet i fortrolighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte afdelingschef i Køl Jesper Rise på mail jri@pacco.dk eller på mobil (+45) 2255 5011. Du kan også kontakte adm. direktør Marianne Friis på mf@pacco.dk eller mobil (+45) 2255 5015

Vi ser frem til at høre fra dig!

 --------------------------------------------------

Om PACCO - en virksomhed i vækst

PACCO har mere end 40 års erfaring i løsninger til godt indeklima. Vi er en økonomisk sund virksomhed, som i dag beskæftiger ca. 30 medarbejdere med særlig ekspertise i at løse opgaver indenfor køleteknikventilation, varmepumper og energioptimering. Som supplement til vores serviceaftaler tilbyder vi også energiscreeninger og IoT-løsninger, og er herudover eneforhandler af en række kvalitetsprodukter, der er blandt verdens bedste.

Med base i Roskilde har vi opgaver på hele Sjælland samt øerne, hvor vores dygtige teknikere og montører udfører arbejde af høj kvalitet for både private og offentlige kunder.

Vores tilfredse kunder, hvoraf flere har været faste kunder gennem mange år, tæller både store og små erhvervsvirksomheder, kommuner og boligselskaber.

Uanset en given opgaves kompleksitet, gør vi en dyd ud af være en kompetent og kvalificeret sparrings- og samarbejdspartner, og ikke blot leverandør. Læs mere om os på www.pacco.dk