Om Pacco A/S

PACCO A/S

Over 30 års erfaring

PACCO har mere end 40 års erfaring i løsninger til godt indeklima. Vi er en økonomisk sund virksomhed, som i dag beskæftiger 30 medarbejdere.

Som din servicepartner ved vi, at det er vores opgave at levere service i særklasse, der sikrer din virksomhed de rigtige indeklimaløsninger – både hvad angår holdbarhed, miljøvenlighed og god driftsøkonomi.

For at kunne levere dét, har vi i PACCO udviklet et servicekoncept, der er passet ind i en ny digital platform til vores teknikere og montører. Med dét værktøj vil de altid have informationerne omkring jeres installationer lige ved hånden, og du vil til enhver tid kunne få hurtig dokumentation for udført arbejde, status over dine anlæg og teknikerens tidsforbrug.

Vi løser opgaver indenfor køleteknik, varmepumper, ventilation og energioptimering. Herudover er vi eneforhandler af en række kvalitetsprodukter, der er blandt verdens bedste.

Vi lægger vægt på at give vores kunder:

  • Kvalificeret faglig rådgivning
  • Gode produkter og energirigtige løsninger af høj kvalitet
  • Effektiv og professionel service

Når vi får en opgave, finder vi den helt rigtige løsning – ofte i samarbejde med kunden eller hans rådgiver.

Vores tilfredse kunder tæller både store og små erhvervsvirksomheder, kommuner og boligselskaber. Flere af dem har vi betjent igennem mange år.

Alle vores medarbejdere er erfarne og højt uddannede. Vi råder både over ingeniører med speciale i køl, ventilation og energioptimering, specialuddannede teknikere og certificerede kølemontører. Gennem efteruddannelse holder vi os hele tiden á jour med den nyeste viden og teknologi.

PACCO har en række certificeringer, som er jeres garanti for kvalitet:

  • ISO 9001:2015 (nr. K0412112) Certificeret kvalitetssikring og veldokumenterede arbejdsgange
  • Medlem af VENT-ordningen - Som medlem af VENT-ordningen udfører PACCO A/S serviceeftersyn på ventilationsanlæg i henhold til VENT-ordningens retningslinjer og kvalitetssikringssystem. Dette er med til at sikre, at alle relevante dele i ventilationsanlægget er gennemgået af en certificeret ventilationstekniker, som er specialist i at få mest muligt ud af anlægget. Læs mere om VENT-ordningen på ordningens hjemmeside www.vent.dk
  • Godkendt af Kølebranchens Miljøordning
  • Medlem af Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening.
  • Medlem af Byggeriets Evaluerings Center


Med PACCO som indeklimapartner får I et solidt og professionelt resultat med energien i højsæde.

Velkommen til PACCO A/S

Christoffer Bach-Petersen
Adm. direktør

(+45) 2255 5014 (mobil)
cbp@pacco.dk (e-mail)

Kontakt