PACCO A/S står overfor et generationsskifte

  • Udgivet d. 22. juni 2022

Adm. Direktør Marianne Friis og Partner CIO Henrik Hyttel Eriksen har valgt pr. 1. august 2022 at give stafetten videre og solgt deres andele af virksomheden.

De to øvrige partnere i PACCO, ventilations- og energiingeniør Toste Lund Hoffman og servicechef Brian Falk Randskov, beholder dog deres partnerskaber og roller i virksomheden uændret. Ligesom PACCOS øvrige medarbejderstab fortsætter deres ansættelsesforhold som hidtil – upåvirket af generationsskiftet.

Ny ejer af aktiemajoriteten i PACCO er Blach Invest ApS v/Johan Blach Petersen.  Johan Blach Petersen står i forvejen bag en lang række virksomheder, heriblandt den jyske el-installations-virksomhed TeknikGruppen, og har stor erfaring med at overtage, drive, videreudvikle og få virksomheder til at blomstre.

Mens Henrik Hyttel Eriksen efter 1. august kun vil være tilknyttet PACCO midlertidigt og på konsulentbasis, fortsætter Marianne Friis sit virke i en overgangsperiode frem til 1. november, dog kun på deltid.

Til den tid har Marianne også været i virksomheden i næsten 31 år, og på sin nuværende post i næsten 15 år.

Med generationsskiftet afslutter Marianne Friis dermed et langt kapitel af gode, udfordrende, sjove, arbejdsomme, udviklende og interessante år i PACCOs mere end 40årige historie og ser frem til at åbne et nyt kapitel i sit eget liv, hvor hun især glæder sig til få mere tid til børnebørn, hunde, havearbejde og lange gåture.Høns, grise eller får? | Forstærkninger til PACCO