Pacco A/S har pr. 01.09 2018 indgået kontrakt med Boligselskabet Sjælland på ventilationsservice.

  • Udgivet d. 17. januar 2019

Serviceopgaverne er fordelt på samtlige boliger under boligselskabet og er en spændende opgave.

Der skal arbejdes i vid udstrækning med energirigtig ventilation som kræver et dygtigt team af teknikere, med en bred erfaring inden for faget. Vores medarbejdere skal besidde et stort koordineringsfokus på opgaverne og være omstillingsparate i en hverdag, hvor opgaverne ofte skal løses akut.

Pacco A/S glæder sig til det kommende samarbejde med Boligselskabet Sjælland og vil gøre vort yderste for at skabe tætte relationer, hvor en ærlig dialog skal være fundamentet for et positivt samarbejde.Mine første 6 måneder som servicechef i PACCO A/S | Den Hvide Bygning i Nakskov