Den hvide bygning’ klar til renovering

  • Udgivet d. 25. juli 2018

PACCO A/S Ventilation deltager i renoveringen af den ikoniske bygning på havnen i Nakskov.

Den tidligere administrationsbygning for Nakskov Skibsværft – i daglig tale ‘den hvide bygning’ – skal huse de af kommunens medarbejdere, der lige nu sidder i rådhuset. Medarbejderne skal flytte ind til d. 1. september, så det er et renoveringsarbejde, som er underlagt en stram tidsplan.

Afgørende for hvilke firmaer, der har vundet opgaverne, har foruden prisen været, at arbejdet kunne udføres indenfor den snævre tidsramme. At det har været muligt, tilskriver Lolland Kommune det rigtige match mellem virksomheder gearet til opgaverne, et tydeligt udbudsmateriale og en realistisk prissætning. Et resultat, der glæder borgmester Holger Schou Rasmussen.

Sagsansvarlig for PACCO A/S er Ventilations- og energiingeniør Toste LundPACCO A/S er nu certificeret Eliteleverandør | Datacenter Forum 2018