FOR PACCO ER GOD SERVICE EN MÆRKESAG​

Alle taler om indeklimaet

​- Vi gør noget ved det

Med mere end​ 40 år i branchen har vi efterhånden oplevet lidt af hvert. Vi har erfaringen - og du kan stole på, at vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig og din virksomhed med de udfordringer, I har.​

Mange års erfaring

Vi har over 40 års erfaring i branchen - du kan stole på, at vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig og din virksomhed.

Store & små virksomheder

Vores tilfredse kunder tæller både store og små erhvervsvirksomheder. Flere af dem har vi betjent igennem mange år.

Døgnvagt

For os er en døgnvagt en selvfølge inden for vores branche. Dette betyder, at vi rykker ud 24/7 - 365 dage om året. 

Alle taler om bedre indeklima - vi gør noget ved det!

Få bedre indeklima på din arbejdsplads

Ønsker du et bedre indeklima i din virksomhed eller på din arbejdsplads? Så kan vi hos PACCO gøre det til en realitet. Flere og flere bliver opmærksomme på vigtigheden af et godt og sundt indeklima, og vi har præcist de løsninger, du har brug for. Fra vores base i Roskilde tilbyder vi bedre indeklima på hele Sjælland og de brofaste øer.

Med mere end 40 år i branchen har vi efterhånden oplevet lidt af hvert. Vi har erfaringen, men følger også med tiden og er opdateret med den teknologiske udvikling. Samtidig kan du stole på, at vi gør alt, hvad vi kan for løse præcis de udfordringer, du og din virksomhed har.

Vi kan hjælpe dig med alt indenfor ventilationsanlæg, køleteknik og energioptimering. Vi servicerer anlæg og leverer energieffektive løsninger inden for hvert af de tre forretningsområder. Har du brug for et varmepumpeanlæg, enten derhjemme eller i virksomheden, klarer vi også det.

Vil du gerne kontaktes?

Så send os følgende info:

 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende: *




 
Jeg kontaktes bedst på: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på glade kunder

For PACCO er god service en mærkesag. Vi gør en dyd ud af at være din samarbejdspartner – og ikke bare leverandør. Uanset om der er tale om en stor eller mindre opgave.

Vores tilfredse kunder tæller både store og små erhvervsvirksomheder, kommuner og boligselskaber – og flere af dem har vi betjent og sikret et bedre indeklima igennem mange år.

Vi anbefaler, at du tegner en abonnementsaftale med os om et årligt servicetjek. På den måde sikre du, at de løsninger inden for ventilation og køleteknik, der skal sikre dig et sundt indeklima, løbende bliver efterset, vedligeholdt og justeret, så de kan fungere optimalt. Samtidig er du sikret en personlig og kyndig vejledning fra en rådgiver i PACCO, som kender til dine anlæg og behov.

Kontakt os for et sundt indeklima

Har god kvalitet og komfort i indeklimaet også stor værdi i dine øjne? Det har det i vores. Vi skaber et godt og rent indeklima for vores kunder, uanset om det er store eller små virksomheder, vi arbejder for.

Skab bedre forhold for både dine ansatte og i dit energiregnskab. Kontakt os i dag og tag det første skridt på rejsen mod et bedre indeklima for dig og i din virksomhed.

Hvad kan vi hjælpe med?

​Vi kan hjælpe dig med alt indenfor ventilation, køleteknik og energioptimering

Vi servicerer anlæg og løsninger indenfor hvert af de tre forretningsområder.

"PACCO er med til at sikre et godt indeklima lige fra produktionslokaler til laboratorium og i administrationsbygningen."

Niels Juul-Olsen, DANALIM

"Vi har arbejdet sammen med PACCO i mange år. De er professionelle, melder deres ankomst, holder os ajour om anlæggenes tilstand og rydder pænt op efter sig."

Thomas Jönsson, ejendomsforvalter, ATP Ejendomme

"PACCO er til at stole på – leverer altid indenfor aftaler og orienterer altid om forbedringsmuligheder. PACCO står altid for en god dialog og en højst professionel service."

Christian Pejstrup, Datacenter Manager - ATOS IT Solutions and Services A/S

"PACCO skal have stor ros for deres måde at håndtere akutte tilkald på - både teknikere og personalet, man får fat i, når man ringer, og når der er problemer med varmepumperne i vores institutioner."

Carsten Olesen - Teknik- og Miljø, Københavns Kommune

"Vi har altid en god og professionel dialog med PACCO når vi skal finde energisparende løsninger på vores installationer."

John Schultz, Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune

"PACCO er med til at sikre et godt indeklima lige fra produktionslokaler til laboratorium og i administrationsbygningen. God service og hurtig udrykning på akutsager er vigtige parametre, som PACCO løser perfekt."

Niels Juul-Olsen, DANALIM

"Vi oplevede en fantastisk fleksibilitet fra PACCO og deres montør – og vi kunne nærmest ikke se, de havde været her – selvom de installerede et helt nyt klimaanlæg."

Jette Stæhr - Telehuset

"Vi har gennem flere år haft et rigtig godt samarbejde med PACCO som leverandør til større og mindre projekter indenfor køl og ventilation. For os er det altid vigtigt at have en god leverandør som overholder aftaler, er pålidelig, afleverer en god dokumentation og samtidig har en konkurrencedygtig pris."

Thomas Ehmann Nielsen, projektkoordinater/maskinmester PFA Ejendomme

"Dygtige, ordentlige og punktlige

"Vi har idag fået installeret varmepumpe fra PACCO. Alt har kørt på skinner. De er kommet til aftalt tid, har udført et virkelig pænt stykke arbejde, og ryddet fint op efter sig selv. De er nemme at komme i kontakt med, og svare på alle de spørgsmål man måtte have inden for kort tid" 

Mia Johansson, privatkunde, anmeldelse på TrustPilot​

"Professionelt fra start til slut.
Levering, opsætning og tidsplan, alt overholdt til mindste detalje. Meget dygtige og kompetente medarbejdere, som kunne deres "Kram".
En helt igennem fantastisk positiv oplevelse, som kan anbefales. Derfor 5 stjerner med en pil opad."

Jørgen Krogh Petersen, privatkunde, luft-vand-varmepumpe, anmeldelse på TrustPilot​

Vi er de heldige vindere af

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning