​Få en aftale med os

​Få en serviceaftale hos PACCO

Serviceaftale

PACCO er full service leverandør af køle-, klima- og ventilations løsninger. Hos os er service en mærkesag. Derfor tilbyder vi alle vores kunder en skræddersyet serviceaftale.

En serviceaftale hos PACCO handler først og fremmest om tryghed. Du skal som kunde kunne vide dig sikker på, at dit anlæg altid fungerer på bedst mulige måde. Vi sørger for, at du får dine anlæg efterset, vedligeholdt, målt, justeret og afrapporteret med de aftalte mellemrum, der passer til jeres behov.

Få mere ud af din investering​

Et klima- og ventilationsanlæg er en dyr investering. Men hvis det ikke kører optimalt, kan det blive endnu dyrere. Med en serviceaftale er du sikker på, at dit anlæg altid kører som det skal – og yder optimalt til lavest mulige drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Serviceaftalen tilpasses dit behov

Serviceaftaler udarbejdes altid specifikt på baggrund af din situation og de behov, I har i din virksomhed. Du kan f.eks. få en totalaftale, hvor alt er inklusiv eller en aftale, hvor vi kun sørger for de lovpligtige eftersyn.

Overhold love og regler

Som operatør eller ejer af et anlæg er du forpligtet til at efterleve en lang række love og regler. Det kan let blive en jungle, hvis du forsøger at finde rundt i lovgivningen på egen hånd. Men vi kan guide dig igennem. Vores teknikere bliver løbende efteruddannet, så vores rådgivning og service altid følger de gældende love og regler.

Fast udgift og gennemsigtighed

Service skal ikke være teknisk og indviklet for dig – og pludselig koste en masse penge. Med en totalaftale ligger din serviceudgift fast. Vælger du en forebyggende serviceaftale med fastlagte eftersyn og vedligeholdelse, kan fejl og ukontrollerede nedbrud forebygges. Efter hvert eftersyn får du en grundig orientering om, hvad der er gennemgået under eftersynet - fejl, mangler og hvad der med fordel kan udskiftes og evt. energioptimeres.

Vil du vide mere om PACCOs IoT-løsninger? - Læs mere her.

Med en serviceaftale får du

Tryghe​d og vished om at dit anlæg altid fungerer på bedst mulig måde

Lovpligtige eftersyn af køle- og ventilationsanlæg efter gældende lovgivning

Forebyggende vedligeholdelse og periodiske eftersyn af anlægget

Driftssikkerhed

Tilkald og reparation

Totalaftale med det fulde ansvar for dit anlægs vedligehold

Døgnvagt, altså 24 timer i døgnet, 365 dage om året - hvis uheldet er ude

Skal vi KONTAKTE dig?

 
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende: *




 
Jeg kontaktes bedst på: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DS/EN ISO 9001:2015
Nr. : K0412112

GLN/EAN
5790002305603

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til mail@pacco.dk.

PACCO A/S

CVR​: 19219895

​Ledreborg Alle 130J, 4000 Roskilde​

Klik her for rutevejledning